We helpen je graag verder! Vragen?
Salonboot / Notarisboot Teeuw Rotterdam 1926
€ 46.900,-

Salonboot / Notarisboot Teeuw Rotterdam 1926

€ 46.900,-
1926
8 Lengte (m)
Hout
Diesel
243
White Whale Vinkeveen

White Whale Vinkeveen

Jachthaven “De Wilgenhoek”


+31 (0) 653 345... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Aangeboden door:

White Whale Vinkeveen

Jachthaven “De Wilgenhoek”


+31 (0) 653 345... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


White Whale Vinkeveen

Jachthaven “De Wilgenhoek”


+31 (0) 653 345... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Salonboot / Notarisboot Teeuw Rotterdam 1926

Fraai schip

een geheel gerestaureerde historische salonboot 

Wat wordt het, een plastic sloep of deze exclusieve en opvallende notarisboot met een zeer exclusieve salonopbouw met LET OP !! een volledige nieuwe bodem?(kosten € 8000) Als u met uw gasten voorbij vaart draaien de gezichten bewonderd naar deze salonboot. Nu helemaal vaarklaar gemaakt. De motor is er uit geweest en geheel overhauld en nagekeken inclusief een refit van de brandstofpomp. Hoe leuk is deze salonboot? Alle belangrijke delen van deze boot zijn nagekeken en opnieuw in de lak gezet. Er is een nieuw achterdek gebouwd en er is een gang in de achterkuip vervangen. Het voordek met een luik wat een uniek stuk ambacht is staat ook in de hoogglans. Het dak en alle delen zijn prachtig in crème hoogglans afgeschilderd met een professioneel verfsysteem . Zie de foto’s hoe strak het dak van de salonboot is afgewerkt met klassieke veiligheidshandgrepen. Binnen zijn de deuren nog voorzien van orginele gezanstraalde glasen ruiten. En nogmaals Nooit meer water in de boot en vanaf nu altijd een schone droge bodem.  Dus nu deze maand is de boot opgeleverd door de scheepsbouwer en is deze salonboot.

Deze salonboot is een historisch luxueus ingericht binnenvaartschip bestemd voor dagtochtjes of riviercruises. Voorheen, in vroeger tijden zonder opbouw werden ze ook wel notarisboot dan wel directieschip genoemd. De benaming wijst op het feit dat een salonboot is voorzien van een comfortabele salon met uitzicht rondom, waar men zich tijdens de reis kan vermaken.

In vroeger tijden werden deze schepen gebouwd voor de gegoede klasse. Meestal met een maximale lengte van onder de 25 meter. Salonboten kunnen door de luxueuze inrichting geschikt zijn voor grote feesten, zoals bruiloften en worden daar dan soms voor afgehuurd. Wilt u een familiereünie plannen, of bent u van plan een vrijgezellenuitje te organiseren? Zoekt u een uniek bedrijfsuitje, of wilt u netwerken op een bijzondere locatie?

Deze salonboot geeft u zoveel mogelijkheden zowel zakelijk als prive.

Heerlijk ontspannen op het water – het is de perfecte manier om een mooie dag door te brengen. Wat kan er immers mooier zijn dan in goed gezelschap genieten van een hapje en drankje in een prachtige omgeving?

Hoe retro is dit? Een bijzonder klassiek schip, een fijne gezellige sloep met een prachtig handgemaakte opbouw. Het blijft een opvallende boot want je ziet gelijk hoe bijzonder mooi het allemaal is. Het ovale hoogglans witte dak met de hoge houten opbouw is voor de kenner tekenend voor een Notaris lijn. De punt snijd scherp door het water en de boot is zeer goed handelbaar en laat zich ook gemakkelijk sturen. De banken binnen zijn zo geplaatst dat iedere passagier een geweldig goed zicht naar buiten heeft. De gang is heerlijk breed en de banken zitten lekker. Er is een kastje met een authentiek wasbakje. De stuurstand is geheel voorin geplaatst zodat de stuurman rondom vrij zicht heeft. Natuurlijk kies je voor deze boot als je die saaie strakke sloepen ziet gaan. Met deze boot val je op en zit je droog. Het is zo gezellig om met zijn allen te genieten van het uitzicht en lekker te kletsen met elkaar. Het worden prachtige dagen. Deze boot is geheel strak in de lak en behoeft voorlopig geen verf. De motor is pas geheel stevig aan gepakt. Dit super mooie Hollandse rivieren kruisertje is nu bijzonder scherp geprijsd. De boot ligt binnen in de loods van de restaurateur in Loosdrecht 15 min vanaf Amsterdam. Bel voor een bezichtiging Pieter Pepping van White Whale Yachtbrokers 0653345219 of stuur een email vinkeveen@wwy.nlAlgemeen
Rompvorm: knikspant
Roer: enkel
Besturing: stuurwiel hout met koper beslag
Ramen: 11 keurig droog en geen water schade
Waterverplaatsing: ongeveer 3500
Doorvaarthoogte normaal: 180 cm
Accommodatie
Materiaal, kleuren: mahonie houten interieur
Gordijnen: moderne kleuren
Stahoogte: 170 cm
Motor, electra, water
Vermogen: 2005 geheel gerestaureerd ongeveer 35 pk
Aantal identieke motoren: 1
Bouwjaar: 1995
Draaiuren: na restauratie 6 uur
Voortstuwing: mooie vaste as
Verbruik: 1 liter p/ uur
Toerenteller: grote toerenteller

Salonboot / Notarisboot Teeuw Rotterdam 1926 uit 1926 te koop op Botentekoop.nl.

Salonboot / Notarisboot Teeuw Rotterdam 1926

Lees verder
Sluiten
Meer informatie: www.uwjachtmakelaar.nl

Basisinformatie


Merk: Salonboot / Notarisboot
Type: Teeuw Rotterdam 1926
Lengte (m): 8.00
Breedte (m): 2.20
Diepgang (m): 0.45
Conditie: Gebruikt
Bouwjaar: 1926
Valuta: Eur
BTW: Paid

Specificaties


Rompmateriaal: Hout
Rompvorm: Knikspant
Waterverplaatsing (kg): Ongeveer 3500
Ligplaats: Loosdrecht (nl)
Ligplaats Land: NL
Werf gebouwd:

Motor


Merk: Volvo Penta
Type: 2gm
Bouwjaar motor: 1995
Vermogen in PK: 2005 Geheel Gerestaureerd Ongeveer 35 Pk
Brandstof: Diesel
Draaiuren: 3400
Kruissnelheid (in knopen): 8

Navigatie & Elektronica


Navigatieverlichting:

Interieur


Toilet(ten):
Pagina Afdrukken

Aangeboden door:

White Whale Vinkeveen

White Whale Vinkeveen

Jachthaven “De Wilgenhoek”


+31 (0) 653 345... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in

Meer advertenties van deze aanbieder

Laatst bekeken

© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.