Enkhuizen 744 tender
€ 49.995,-

Enkhuizen 744 tender

€ 49.995,-
7.44 Lengte (m)
Polyester
Diesel
5575
STOOP JACHT & INTERIEURBOUW

STOOP JACHT & INTERIEURBOUW

DE HOEK 1
1601 MR ENKHUIZEN


022832... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


STOOP JACHT & INTERIEURBOUW

DE HOEK 1
1601 MR ENKHUIZEN


022832... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


STOOP JACHT & INTERIEURBOUW

DE HOEK 1
1601 MR ENKHUIZEN


022832... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Enkhuizen 744 tender

Ontwerp
De Enkhuizen 744 is het derde model in onze lijn van tenders. Huisontwerper Jan-Pieter Vredeveld heeft een uiterst ruime tender ontworpen met een innovatief interieur. De karakteristieke eigenschappen
van de Enkhuizen tender is volledig behouden in dit nieuwe model. De stoere stijlsteven, de prachtige zeeg en de buitengewoon stijlvolle spiegel met geïntegreerd zwemplateau en de hoogwaardige afwerking met massief teakhout zijn kenmerken van de Enkhuizensloep tenderlijn die zich duidelijk manifesteren in de Enkhuizen 744 Tender.
Ongekende vaareigenschappen
De rompvorm van de 744 nodigt uit voor het varen in een zeer breed scala aan vaargebieden. Door de geringe diepgang en de uitgekiende wijze waarop de romp het water los laat, trekt de boot weinig golven in ondiep water. Een boot met respect voor oevers en overige watersporters. Op groter water kan een hoge snelheid worden bereikt, zelfs met een geringe motorisatie, doordat de romp snel planeert. De geïntegreerde sprayrails buigt het buiswater af, zodat de inzittenden ook bij hoge snelheden droog blijven. Kortom, een boot waarmee een grote afstand in korte tijd en in alle comfort kan worden afgelegd.
Comfort op hoog niveau
De 744 wordt uitgerust met een robuust en veilig elektrisch systeem zodat alle moderne hulpmiddelen op een betrouwbare wijze geïntegreerd kunnen worden. De boot biedt voldoende ruimte om met 8 personen een lange tocht te maken. En uiteraard is de 744 uit te rusten met alle voorzieningen die een tocht tot echt genieten maken. Zo is er ruimte voor het inbouwen van een ruime koelkast, een wijnkoeler, kookgelegenheid, wasgelegenheid, kledingkastruimte, een tweepersoons bed en uiteraard een toiletvoorziening. Innovatief interieur
Kenmerkend voor het interieur van een Enkhuizensloep is de wijze waarop de extra accessoires worden weggewerkt. Met behulp van hoogwaardig teakhout worden ze op het eerste gezicht onzichtbaar geïntegreerd in het interieur, dat daardoor ruim, overzichtelijk en veilig blijft. In het interieur van de 744 hebben we de lat nog iets hoger gelegd. Het vooronder is direct toegankelijk vanuit de kuip. Het kan worden uitgerust met een permanente, afsluitbare toiletvoorziening, kastruimte voor bijvoorbeeld regenkleding of als traditionele opslagruimte. De toegang tot het vooronder bevindt zich achter de voorbank. Die bank biedt normaal gesproken een riante zitplaats. Door het rugkussen weg te halen en het deurtje te openen wordt het vooronder zelfs voor de wat forsere persoon goed toegankelijk. Gebruikt u het vooronder niet, dan is de toegang weggewerkt achter de kussens van de bank.
In het achterdek hebben we twee noviteiten verwerkt. Het eerste is een "fenderluik". Dit luik bevindt zich boven in het achterdek, recht achter de stuurman en biedt ruimte voor het opslaan van de fenders en lijnen. Op die manier zijn ze altijd snel voor handen, terwijl de kuip ruim en veilig blijft. De tweede noviteit bestaat uit een doorgang naar het zwemplateau. Normaal gesproken is de spiegel gesloten, zodat ook een achteropkomend zeetje niet voor onveilige situaties kan zorgen. In de spiegel zit een deurtje dat in opengeklapte toestand een ruime doorgang biedt vanuit de kuip naar het zwemplateau. Veilig, comfortabel en vrijwel niet zichtbaar als het niet in gebruik is.
Veiligheid
Net als bij iedere Enkhuizensloep, is ook bij de 744 bijzondere aandacht aan een veilige omgeving geschonken. Uiteraard voldoen al onze boten aan de CE-normering, maar daar houdt het niet op. Veiligheid wordt niet alleen bepaalt door een ontwerpcategorie. Veiligheid speelt met name een rol tijdens het normale gebruik van de boot. De 744 is uitgerust met een groot aantal veiligheidsverhogende standaardvoorzieningen. Zo worden de fenders via een ingenieus klik-systeem bevestigd aan de boot. Deze snap-on dekogen zorgen er voor dat uw fender altijd op de juiste hoogte hangt, dat er geen touwwerk los bungelt in de kuip en dat u hem razendsnel bevestigt.
Een handig ingedeeld interieur met goed toegankelijke bergruimte en weggewerkte accessoires zorgt er voor dat er geen losse spullen in de kuip hoeven te slingeren. De vloer van de 744 is op twee niveaus gelegd: de stuurman zit hoog, de passagiers lager. Zo houdt de stuurman ook bij een volle kuip een optimaal overzicht over het vaargebied.
De Enkhuizen 744 heeft brede instaptreden met goede, stevige steunmogelijkheden. En omdat we iedere Enkhuizensloep met de hand voor u bouwen, kunnen we desgewenst een extra instaphulp voor u monteren. Zo wordt niet alleen het varen, maar ook het in- en uitstappen veiliger.
Persoonlijkheid
Een Enkhuizensloep wordt op bestelling voor u persoonlijk gebouwd. Zodoende is iedere Enkhuizensloep uniek. Ook van de Enkhuizen 744 Tender zult u geen twee identieke exemplaren tegen komen. Een Enkhuizensloep wordt voor u gebouwd door de mensen waarmee u ook de overeenkomst sluit. Direct contact en een persoonlijke benadering zorgen er voor dat wij niet zo maar een boot bouwen, maar uw boot.

Enkhuizen 744 tender te koop op Botentekoop.nl

Enkhuizen 744 tender


Lees meer / minder

Basisinformatie


Merk: Enkhuizen
Type: 744 Tender
Lengte (m): 7.44
Breedte (m): 2.45
Diepgang: 0.55
Conditie: Nieuw
Modeljaar: 2019
Prijs: 49.995,-
Valuta: Eur
BTW: Inclusief

Specificaties


Rompmateriaal: Polyester
Besturing: Stuurwiel
Gewicht (kg): 1700
Doorvaarthoogte: 5
Ligplaats: Enkhuizen

Motor


Merk: Yanmar
Type: 3ym30
Bouwjaar motor: 2014
Brandstof: Diesel
Inhoud brandstoftank (liters): 70

Navigatie & Elektronica


Navigatieverlichting:

Uitrusting


Anker:
Buiskap:

Veiligheid


Lenspomp:
Pagina Afdrukken

Meer advertenties van deze aanbieder

Enkhuizen 744
Enkhuizen 680
Enkhuizen 500

Laatst bekeken

Enkhuizen 744 tender
STOOP JACHT & INTERIEURBOUW

STOOP JACHT & INTERIEURBOUW

DE HOEK 1
1601 MR ENKHUIZEN


022832... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in
© 1996 - 2019 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.