NLM_RC10 8mm-5/16Cap100TDC24V 56:1(ref:
€ 1.645,-

NLM_RC10 8mm-5/16Cap100TDC24V 56:1(ref:

€ 1.645,-
2020
3997
VETUS B.V.

VETUS B.V.

Fokkerstraat 571
3125 BD Schiedam

... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.Aangeboden door:

VETUS B.V.

Fokkerstraat 571
3125 BD Schiedam

... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.VETUS B.V.

Fokkerstraat 571
3125 BD Schiedam

... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving NLM_RC10 8mm-5/16Cap100TDC24V 56:1(ref:

  De Maxwell volledig automatische roestvast stalen (AISI316) en brons verchroomde ankerlier RC10 CAPSTAN serie is ontwikkeld om 8 mm en 10mm kortschalmige kettingen en 14 mm en 16 mm driedraads of 8 gevlochten touwen moeiteloos op te halen en te vieren.

  EIGENSCHAPPEN:

 • Gestroomlijnd, laag profiel en uitgerust met de " MAX-Grip™ " kaapstander, om aan elke inviduele wens te kunnen voldoen.
 • Eenvoudige installatie in twee stappen werkt tijd- en geldbesparend en maakt bovendien montage achteraf mogelijk zonder dat de lier uit elkaar genomen hoeft te worden.<.li>
 • Uniek ontwerp van de geleidebuis maakt installatie door nagenoeg elke dekdikte mogelijk en de verschillende montagemogelijkheden en dezelfuitlijnende tandwielkast maken een perfecte plaatsing mogelijk van tandwielkast en motor, onder nagenoeg alle omstandigheden.
 • Volledige demontage van het bovengedeelte, met behulp van de meegeleverde hendel een schroevendraaier en de meegeleverde inbussleutel.
 • De MAXWELL RC10 CAPSTAN serie is gemaakt van roestvast stalen (AISI316) en verchroomde brons voor een lange levensduur.
 • De zwaar uitgevoerde roestvast stalen aandrukarm, in combinatie met de unieke touw/kettingschijf,is ontworpen om de touw/ketting aansplitsing op de meest effectieve wijze te verwerken, waardoor de MAXWELL RC10 CAPSTAN een ongekend prestatieniveau weet te bereiken.
 • In combinatie met een zware roestvast stalen (AISI316) voorgespannen veer met een grote draaddiameter, oefent de aandrukarm met de in messinggelagerde draaipunten steeds optimaal de benodigde druk uit.
 • De MAXWELL RC10 CAPSTAN werkt net zo effectief met een alleen ketting als touw/ketting ankergerei,voor al die genen die hechten aan een laagprofiel, elegant gestileerde ankerlier op het voordek
 • Een grote kluispijp door het dek zorgt voor een gemakkelijke doorvoer van het touw/kettinggerei in of uit de kettingbak.
 • De conische koppeling- en het remmechanisme maakt handbediend " vrije val " ankeren mogelijk.
 • In noodgevallen is handmatig bedienen mogelijk met behulp van de meegeleverde hendel.
 • De tandwielkast, met gesloten oliebad en uitgevoerd in zwaar geanodiseerd zeewaterbestendig aluminium,zorgt voor een bijzonder efficiënte aandrijving via precisietandwielen (worm en wormwiel).
 • Elke MAXWELL RC10 CAPSTAN automatische touw/ketting ankerlier wordt geleverd met dek - unit, motor/tandwielkast en omkeerrelais.
 • Schakelaars en stroomonderbreker zijn beschikbaar en dienen extra worden besteld.

 • BELANGRIJK:

 • Maxwell ankerlieren moeten gebruikt worden in combinatie met een kettingstopper en/of een alternatieve methode om de belasting van de ankerlier weg te nemen tijdens het voor anker liggen.
 • De kettingstopper (of alternatief) dient ook om het anker in hoogste positie onderweg te borgen.

NLM_RC10 8mm-5/16Cap100TDC24V 56:1(ref: uit 2020 te koop op Botentekoop.nl.

NLM_RC10 8mm-5/16Cap100TDC24V 56:1(ref:

Lees verder
Sluiten
Meer informatie: www.vetus.com

Basisinformatie


Merk: Nlm_rc10 8mm-5/16cap100tdc24v 56:1(ref:
Diepgang (m): 0.00
Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2020
Pagina Afdrukken

Aangeboden door:

VETUS B.V.

VETUS B.V.

Fokkerstraat 571
3125 BD Schiedam

... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in
© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.