RC10 10mm-3/8" 100TDC 24V 56:1 StSt
€ 1.869,-

RC10 10mm-3/8" 100TDC 24V 56:1 StSt

€ 1.869,-
VETUS B.V.

VETUS B.V.

Fokkerstraat 571
3125 BD Schiedam

... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.Aangeboden door:

VETUS B.V.

Fokkerstraat 571
3125 BD Schiedam

... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.VETUS B.V.

Fokkerstraat 571
3125 BD Schiedam

... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving RC10 10mm-3/8" 100TDC 24V 56:1 StSt

Geschikt voor 10 mm (3/8") ketting en 16 mm (5/8") nylon touw. Met de RC10 serie ankerlieren van gecombineerd roestvast staal (AISI 316) en verchroomd brons biedt MAXWELL een productlijn voor het hoger middensegment.
 • De volledig automatische roestvast stalen (AISI 316) en brons verchroomde ankerlier RC10-10 is ontwikkeld om 10 mm kortschalmige kettingen en 16 mm driedraads of 8-gevlochten touwen moeiteloos op te halen en te vieren.
 • Gestroomlijnd, laag profiel en ook verkrijgbaar met de "MAX-Grip™" kaapstander, om aan elke individuele wens te kunnen voldoen.
 • Eenvoudige installatie in twee stappen werkt tijd- en geldbesparend en maakt bovendien montage achteraf mogelijk zonder dat de lier uit elkaar genomen moet worden.
 • Uniek ontwerp van de geleidebuis maakt installatie door nagenoeg elke dekdikte mogelijk en de verschillende montagemogelijkheden en de zelfuitlijnende tandwielkastmaken een perfecte plaatsing mogelijk van tandwielkast en motor, onder nagenoeg alle omstandigheden.
 • Volledige demontagemogelijkheden van het bovengedeelte, met behulp van de meegeleverde hendel, een schroevendraaier en een inbussleutel.
 • De RC10 serie is gemaakt van roestvast stalen (AISI 316) en verchroomd brons voor een lange levensduur.De zwaar uitgevoerde roestvast stalen aandrukarm, in combinatie met de unieke touw/kettingschijf, is ontworpen om de touw/ketting aansplitsing op de meest effectieve wijze te verwerken,waardoor de RC10 een ongekend prestatieniveau weet te bereiken.
 • In combinatie met een zware roestvast stalen (AISI 316) voorgespannen veer met een grote draaddiameter, oefent de aandrukarm met de in messing gelagerde draaipunten steeds optimaal de benodigde druk uit.
 • De RC10 werkt net zo effectief met een alléén-ketting als touw/ketting ankergerei, voor al diegenen die hechten aan een laagprofiel, elegant gestileerde ankerlier op het voordek.
 • Een grote kluispijp door het dek zorgt voor een gemakkelijke doorvoer van het touw/kettinggerei in of uit de kettingbak.
 • De conische koppeling en het remmechanisme maakt handbediend "vrije val" ankeren mogelijk.
 • In noodgevallen is handmatige bediening mogelijk met behulp van de meegeleverde hendel.
 • De tandwielkast, met gesloten oliebad en uitgevoerd in zwaar geanodiseerd zeewaterbestendig aluminium, zorgt voor een bijzonder efficiënte aandrijving via precisietandwielen (worm en wormwiel).
 • Elke Maxwell RC10 automatische touw/ketting ankerlier wordt geleverd samen met dekunit, motor/tandwielkast en omkeerrelais. Schakelaars en stroomonderbreker zijn beschikbaar en moeten apart worden besteld.
 • Iedere Maxwell automatische touw/ketting ankerlier is leverbaar met alle noodzakelijke componenten voor volautomatische op en neer bediening en dat tegen een zeer concurrerende prijs.
 • Deze ankerlier is ook verkrijgbaar met extra dekdikte voorziening. Neem voor meer informatie contact op met uw dealer.
 • Belangrijk:Maxwell ankerlieren moeten gebruikt worden in combinatie met een kettingstopper en/of een alternatieve methode om de belasting van de ankerlier weg te nemen tijdens het voor anker liggen.De kettingstopper (of alternatief) dient ook om het anker onderweg in hoogste positie te borgen.

RC10 10mm-3/8" 100TDC 24V 56:1 StSt te koop op Botentekoop.nl

RC10 10mm-3/8" 100TDC 24V 56:1 StSt

Lees verder
Sluiten
Meer informatie: www.vetus.com

Basisinformatie


Merk: Rc10 10mm-3/8" 100tdc 24v 56:1 Stst
Diepgang (m): 0.00
Conditie: Nieuw
Modeljaar: 2020
Pagina Afdrukken

Aangeboden door:

VETUS B.V.

VETUS B.V.

Fokkerstraat 571
3125 BD Schiedam

... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in
© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.