Toilet type WCL 12V
€ 425,-

Toilet type WCL 12V

€ 425,-
2020
11773
VETUS B.V.

VETUS B.V.

Fokkerstraat 571
3125 BD Schiedam

... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.Aangeboden door:

VETUS B.V.

Fokkerstraat 571
3125 BD Schiedam

... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.VETUS B.V.

Fokkerstraat 571
3125 BD Schiedam

... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Toilet type WCL 12V

OUTLETPRIJS € 419,00Toilet type WCL 12V.
Dit porseleinen VETUS toilet type WCL heeft een luxe, stijlvolle uitstraling. Door de comfortabele zithoogte biedt de WCL hetzelfde comfort als het toilet thuis. Dit toilet wordt geleverd inclusief comfortabele zitting en een bediening.
Het toilet is voorzien van een terugslagklep in de afvoerleiding en een stankafsluiting. De interne krachtige elektrische versnijder is tevens afvoerpomp. Deze versnijderpomp verpulvert zelfs het dikste toiletpapier zeer geruisloos, slechts 60 dB(A). Hierdoor biedt dit toilet het comfort van een thuis toilet.
De diameter van de afvoerslang is slechts Ø 19 mm inwendig. Hierdoor kan het toilet eenvoudig en goedkoop op de vuilwatertank worden aangesloten door middel van een flexibele VETUS Ø 19 mm geurdichte vuilwaterslang.
Dit toilet wordt standaard geleverd met een waterdicht elektronisch bedieningspaneel met drie functies. De “ECO“ spoeling verbruikt circa 1,2 liter water. De “normale“ spoeling circa 2,2 liter. Tevens is er de mogelijkheid tot alléén afzuigen, zonderwaterspoeling. Het risico van overlopende toiletpotten op zeilboten die onder een grote hellingshoek varen wordt hiermee voorkomen.
Als spoelwater adviseren wij water vanuit het drinkwatersysteem aan boord. Uiteraard kan het spoelwater ook van buiten worden aangezogen, door middel van een separaat aan te schaffen pomp met automatisch werkende drukschakelaar en fijnfilter.
De vuilwatertank kan tot 3 meter boven de toiletafvoer worden geplaatst. De maximale lengte van de afvoerslang bedraagt maar liefst 30 meter.
Dit alles maakt het elektrisch VETUS scheepstoilet WCL eenvoudig aan boord te installeren, onderhoudsvriendelijk en comfortabel in gebruik.

Toilet type WCL 12V uit 2020 te koop op Botentekoop.nl.

Toilet type WCL 12V

Lees verder
Sluiten
Meer informatie: www.vetus.com

Basisinformatie


Merk: Toilet Type Wcl 12v
Diepgang (m): 0.00
Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2020
Pagina Afdrukken

Aangeboden door:

VETUS B.V.

VETUS B.V.

Fokkerstraat 571
3125 BD Schiedam

... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in
© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.