Yamaha Waterscooters Recreation EXR
€ 12.295,-

Yamaha Waterscooters Recreation EXR

€ 12.295,-
3.14 Lengte (m)
Polyester
231
HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V.

HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V.

ZUIDERZEEWEG 2
1095 KG AMSTERDAM


020694... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Aangeboden door:

HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V.

ZUIDERZEEWEG 2
1095 KG AMSTERDAM


020694... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V.

ZUIDERZEEWEG 2
1095 KG AMSTERDAM


020694... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Yamaha Waterscooters Recreation EXR

Onze EX Series is wereldwijd gerenommeerd als een WaveRunner met een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze EX Series is wereldwijd gerenommeerd als een WaveRunner met een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding, wij zijn er trots op om de nog snellere, nog leukere EXR aan deze bijzondere lijn toe te voegen.

Een krachtige, sportieve machine die veelzijdig is, maar toch eenvoudig te besturen. Hoog op de lijst met unieke eigenschappen staat de lichte, wendbare NanoXcel2-romp - en onze revolutionaire RiDE-technologie, het intuïtieve, eenvoudig te gebruiken besturingssysteem dat een ware revolutie heeft betekent in de besturing van onze WaveRunners uit de premium-lijn.

Ondanks de betaalbaarheid, stroomt er door de aderen van deze EXR puur Yamaha-bloed - technologische innovatie, engineering van wereldklasse en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

De hedendaagse WaveRunner heeft een toonaangevende reputatie als het gaat om betrouwbaarheid en allroundprestaties, gebaseerd op jarenlange ervaring. Yamaha liep altijd al voorop met baanbrekende innovaties op het gebied van uiterst efficiënte viertakttechnologie. Het resultaat? Hier kan geen enkel ander vaartuig aan tippen.

10% meer poewr - 1049cc TR-1 HO engine
Alle modellen uit de EX Series worden aangedreven door onze innovatieve 3 -cilinder motor, de ongeëvenaarde 1049cc Yamaha TR-1. de EXR heeft echter de nieuwste HO (High Output) versie van de compacte, lichte unit. Dit zorgt voor 10% meer power! Het resultaat? Geweldige acceleratie en fantastische topsnelheden, dit in combinatie met Yamaha's legenarische zuinigheid en betrouwbaarheid.

Nieuwe lichtgewicht romp en dekmateriaal
Voor de supersportieve EXR zijn we zorgvuldig geweest om de combinatie van de gebruiksbriendelijke bediening en balans, die zo werg gewaardeerd in de andere EX-Modellen, te behouden. Dit is gelukt, ook al hebben we de romp en het dek opnieuw ontwikkeld met het nieuwste materiaal - het unieke lichte, maar oersterke NanoXcel2. Dit maakt onze nieuwe EXR nog sneller, nog wendbaarder - en mogelijk nog leuker!

RIDE@ systeem (met elektronica om achteruit intuïtief vaart te minderen)
Het rovulutionaire RIDE@ systeem zorgt voor een geheel nieuwe beleving en vergroot in hoge mate het zelfvertrouwen van elke bestuurder op elk niveau. Gebruik de gashendel op het rechterhandvat om vooruit te gaan en te accelereren - gebruik de hendel op het linkerhandvat om snelheid te verminderen of achteruit te varen. En dankzij de 'Reverse Traction Control' is het heel eenvoudig!

Comfortabele zitruimte voor een maximaal drie personen
Het ergonomisch ontworpen en met precisie gestikte tweekleurige zadel, exclusief voor de EXR, is een zeer veilige en comfortabele plek om te zijn - perfect geschikt voor sportief varen; alleen of zelfs met zn drieën. de hoge mate van comfort geeft het gevoel alsof het speciaal voor u is gemaakt. Bovendien bevindt zich onder de zitting een bijzonder handige opbergruimte om spullen droog te houden.

Grote brandstoftank van 50 liter voor nog langer plezier
Als u wegspuit richting zee op de EXR, wilt u waarschijnlijk niet te snel weer terugkeren, Vandaar dat wij hem hebben uitgerust met een grotere brandstoftank (50 liter) dan alle vaartuigen van de concurrentie. Hierdoor kunt u veel verder varen - en dat betekent zoveel meer waterplezier. Goed doordacht en typisch Yamaha.

Stijlvol, multifunctioneel LED-instrumentenpaneel
Een stijlvol cokcpitpaneel met prachtige multifunctionele LCD-instrumenten zou u misschien niet verwachten op een vaartuig dat zo aantrekkelijk geprijsd is, maar de EXR heeft het. Het paneel biedt een heldere, eenvoudig af te lezen snelheidsmeter en toerenteller, en afleesbare informatie over het brandstofeil en de draaiuren.

Geweldige opbergruimte, luxe opstaptrede,opstapbeugel en trekhaak
De EXR heeft niet alleen opbergruimte in de boeg, maar ook een handig dachboardkastje en een ruim opbervak onder het zadel. Als u een funtube, skiër of wakeboarder trekt met de standaard trekhaak, zijn de dubbele spiegels, de HydroTurf matten en de behulpzame opstaptrede een ware luxe.

Moderne kleuren, graphics en styling
De EX modellen zijn niet alleen de meest betaalbare manier om avonturen op het water te beleven, ze zien er ook nog eens schitterend uit! de gewaagde kleuren en opvallende graphics volgen de laatste trends, dus u zult zeker bewonderende blikken krijgen als u langs vaart of rustig de haven binnenvaart. Een goede vaart met de nieuwste EXR!

Yamaha Waterscooters Recreation EXR te koop op Botentekoop.nl

Yamaha Waterscooters Recreation EXR

Lees verder
Sluiten
Meer informatie: hollandsport.nl

Basisinformatie


Merk: Yamaha Waterscooters
Type: Recreation Exr
Lengte (m): 3.14
Breedte (m): 1.13
Diepgang (m): 0.01
Conditie: Nieuw
Modeljaar: 2021
Valuta: Eur
BTW: Paid

Specificaties


Rompmateriaal: Polyester
Ligplaats: In Verkoophaven
Ligplaats Land: NL

Motor


Inhoud brandstoftank (liters): 50
Pagina Afdrukken

Aangeboden door:

HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V.

HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V.

ZUIDERZEEWEG 2
1095 KG AMSTERDAM


020694... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in

Meer advertenties van deze aanbieder

Lifestyle 650 Tender
Sea Ray 190 SPX

Laatst bekeken

© 1996 - 2021 Botentekoop.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.