Amsteldijk 820
€ 479.000,-

Amsteldijk 820

€ 479.000,-
JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Amsteldijk 820

Prachtig verbouwd woonschip op toplocatie aan de Amstel!
Deze klipperaak is een 'oude' bekende van ons! En wij zijn aangenaam verrast over de sfeervolle renovatie werkzaamheden van de huidige eigenaar!
De locatie aan de Amstel heeft eveneens een extra toegevoegde waarde gekregen door het fijne terras dat tussen het schip en de wal geplaatst is. Een heerlijke 30 m² om beschut naar de straat heerlijk van het mooie weer te genieten! Op het schip zelf ook een heerlijke rondzit op het achterdek of het demontabele terras middenop. Ook de voorplecht biedt plaats voor een mooie kijk over het water van de Amstel. De keuze is reuze dus!
Via de fraaie, zwarte design keuken (2016) komt u het schip binnen. De keuken is voorzien van een combi-oven, vaatwasser, SMEG koelkast en 5-pits kookplaat. Voldoende kastruimte en werkoppervlak maken het een aangename ruimte.
Via de gang (klein trapje naar beneden) met rechts de fraaie badkamer komt men in de woonkamer met de direct in het oog springende stalen deur met glas . De houtkachel verhoogt de sfeer in koudere dagen (naast de cv). De grote dakramen (nieuw geplaatst in 2016 evenals nieuw dak) brengen voldoende daglicht in deze ruimte en door de lichte kleurstelling, ook van de houten vloer, komen de details zoals bijvoorbeeld de patrijspoorten in de romp, mooi tot hun recht.
Achter de fraaie stalen deur bevinden zich nog 2 slaapkamers met vast 2-persoonsbed , te benaderen via slaap/werkkamer. Ook hier prettig veel vaste kastruimte.
Het schip ligt als binnenste aan de kade. Het buurschip aan de buitenzijde heeft een eigen opgang.
Het onderwaterschip is voor het laatst gekeurd in 2016 maar wordt verkocht met garantie en keuring is uiteraard toegestaan.
Het brede water van de Amstel, het centrum van de stad nabij maar ook de uitvalswegen om de stad te verlaten – dit is de perfecte locatie! Gaat u dit AVONTUUR aan? Wij maken graag een afspraak voor bezichtiging met u.
Indeling:
Keuken/roef: ± 3,65 x 3,30 m.; onder de vloer van roef is opslagruimte; woonkamer met fraaie stalen deur met glas en houtkachel: ± 6,40 x 4,50 m.; 8 patrijspoorten in de romp, 3 daklichten en "Amerikaans grenen" vloer; gang: ± 3 x 1,30 m. met vaste kasten; badkamer: ± 2,50 x 1,90 m., geheel betegeld incl. bad, douche, wastafel en toilet; voorschip slaapkamer met vast 2-persoons bed: ± 3.50 x 2.30 m.; slaap/werkkamer: ± 4.60 x 2.40 m. met veel vaste kasten; slaapkamer: ± 4.50 x 2.20 m. met vaste kasten en vast 2-persoons verhoogd bed; voorschip te benaderen via slaap/werkkamer.
Bijzonderheden:
Naam: AVONTUUR
Casco: IJzer
Opbouw: Staal
Afmetingen: ± 22 x 4,80 meter (opbouw).
Liggeld: Geen
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool.
Bouwer: werf te Oude Wetering.
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.

Amsteldijk 820 te koop op Botentekoop.nl

Amsteldijk 820


Lees meer / minder

Meer informatie: www.jaap.nl

Basisinformatie


Merk: Amsteldijk 820
Conditie: Gebruikt
Prijs: 479.000,-
Valuta: Eur
BTW:

Specificaties


Ligplaats: Amsterdam
Pagina Afdrukken

Meer advertenties van deze aanbieder

Seveningseweg 2
Boterdijk 3

Laatst bekeken

Amsteldijk 820
JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in
© 1996 - 2019 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.