We helpen je graag verder! Bel 020 - 211 10 10

Amsteldijk 823

€ 429.000,-
53 views
JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM

020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Ga naar de website


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM

020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM

020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Amsteldijk 823

Wonen op een unieke locatie aan de prachtige rivier de Amstel te Amsterdam?.
Momenteel ligt er de zeilklipper ANNA JOHANNA. De zeilklipper is enigszins eenvoudig van aard en het leent zich hier dan ook
uitstekend om het huidige schip te vervangen voor een nieuw te bouwen woonschip wat geheel aan uw eigen wensen voldoet of een ander vervangend woonschip wat binnen de geldende regels en eisen qua vervanging mag. Een unieke locatie want het Amstelstation is binnen handbereik, uitstekende openbaar vervoersvoorzieningen en de vele gezellige restaurants en winkelmogelijkheden in de omgeving.
De ligplaats betreft een beschutte plek van de weg door bomen en aan de waterzijde heeft u vrij uitzicht. Er ligt geen schip langszij. In de ochtend volop zon. Tevens een unieke locatie met een ligplaats voor het statige iconische gebouw 'Riverstaete'.
De zeilklipper ANNA JOHANNA, gebouwd in 1906 te Boom in België heeft al vele jaren gedobberd en gevaren in de diverse wateren waaronder nu de Amstel. Het huidige woonschip is eenvoudig van aard en behoeft wat aandacht. De authentieke scheepsdetails zoals de oude scheepsvloer en de patrijspoorten zijn nog aanwezig. Het woonschip is nu voorzien van een aantal vertrekken zoals o.a. een woonkamer, een tweetal badkamers en diverse slaaphutten. Voor degene die een renovatie niet uit de weg gaat, is het huidige schip met een lengte van ± 25 meter een prachtig object om aan te pakken. Het onderwaterschip is in 2015 voor het laatste op de helling geweest.
Een nieuw te bouwen of een vervangende woonschip dient uiteraard aan geldende eisen en regels te voldoen. Een lengte van 30 meter en een breedte van 7 meter past binnen de regels qua vervanging. Qua hoogte dient u rekening te houden met de volgende afmetingen: hoogte romp 250 cm, hoogte opbouw 300 cm. en hoogte stuurhut 400 cm. allen vanaf de waterlijn gemeten. Een woonoppervlakte van ± 210 m2 is realiseerbaar. Uiteraard dient u zelf navraag bij de betreffende instanties te doen.
Een nieuwbouw schip heeft uiteraard zijn voordelen. De kwaliteit is gegarandeerd en het noodzakelijke onderhoud zal in de komende jaren minimaal zijn. Over deze mogelijkheid qua nieuw te bouwen informeren we u ook graag.
Nieuwsgierig naar deze unieke kans? Graag nodigen we u uit om de diverse mogelijkheden te bespreken.
Indeling huidig woonschip:
Entree/roef: ± 3,79 x 3,61 m. met wastafel, deur naar douche gelegenheid (betegeld, geen douche aanwezig); trap naar achteronder: ± 1,69 x 3,20 (rondlopend) geen stahoogte; vanuit roef naar trapje naar beneden/den; hal: ± 1,5 m² met deur naar machinekamer, deur naar badkamer: ± 1,45 x 2,10 m. met ligbad, toilet, wastafel en opstelling wasmachine en rioolpomp; deur naar midscheeps; woonkamer incl. open keuken: ± 5,40 x 4,70 m. met deur naar gang richting vooronder: ± 3,5 m²; slaapvertrek: ± 1,96 x 2,30 m.; slaapvertrek: ± 2,39 x 1,70 m.; slaapvertrek:2,25 x 1,95 m.; slaaphut/opbergkamer: ± 1,88 x 1,20 m.; badkamer: ± 2,17 x 2,61 m.
Bijzonderheden:
Naam: ANNA JOHANNA
Casco: Staal
Opbouw: Staal
Afmetingen: ± 25 x 5 meter.
Liggeld: € 836,25 per jaar (huidig woonschip).
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water en riool.
Bouwer: Gebouwd te Boom (België).
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.

Amsteldijk 823 te koop op Botentekoop.nl

Amsteldijk 823


Lees meer / minder

Meer informatie: www.jaap.nl

Basisinformatie


Merk: Amsteldijk 823
Prijs: 429.000,-
Valuta: Eur
Conditie: Gebruikt

Specificaties


Ligplaats: Amsterdam

Plaats Amsterdam


Meer advertenties van deze aanbieder

Uilenburgerwerf 46
Achterbinnenhaven 117
Koaidyk 6 106

Laatst bekeken

Amsteldijk 823
JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM

020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.
Ga naar de website


Extra

© 1996 - 2018 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.