Graag even aandacht voor jouw privacy

Om je een goede website te bieden, waarbij wij ons botenaanbod, watersportnieuws en advertenties op jouw interesses zijn afgestemd – maken wij gebruik van cookies en persoonsgegevens. Jouw privacy is belangrijk. Daarom gaan wij zorgvuldig met deze gegevens om en selecteren we onze partners met zorg.

Lees onze privacy statement en of ons cookiebeleid hoe we dit doen.

Binnenkant 10
€ 349.500,-

Binnenkant 10

€ 349.500,-
JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Binnenkant 10

Op een fantastische locatie in de binnenstad, op slechts enkele minuten van het CS en in een prachtige, brede gracht bieden wij deze fijne woontjalk te koop aan. Wonen op het water op een toplocatie, met
in de buurt het Waterlooplein, Rembrandtplein, de Stopera, Bimhuis, Nemo en het Scheepvaartmuseum. Nagenoeg alle openbaar vervoervoorzieningen zijn op loopafstand en met de auto ben je zo de stad uit via de IJ- of de Piet Heintunnel en is de ring A-10 dus goed bereikbaar.
Voor de boodschappen kun je terecht op de Jodenbreestraat en de Nieuwmarkt met winkels, marktkramen en op zaterdag de biologische boerenmarkt. Verder in de omgeving vele goede restaurants en gezellige cafés. Toch is de locatie van de ligging van het woonschip rustig te noemen terwijl het 'bruisende' Amsterdam letterlijk om de hoek ligt.
Het woonschip zelf is goed onderhouden en dat is duidelijk zichtbaar. De buitenzijde staat goed in de verf; de binnenzijde is sfeervol en licht door de vele raampartijen in de opbouw. De entree is via de stuurhut. De living met open keuken kenmerkt zich door de massief houten Jatoba vloer en de sfeervolle houtkachel. Een mooi origineel detail is het glas-in-lood raam in de deur van de hal naar de woonkamer. De slaapkamer met vast 2-persoons bed is in de roef. Verder een fijne werkkamer met vaste kasten (eventueel 2e slaapkamer), badkamer en berg-/werkruimte vooronder (geen stahoogte).
Het schip wordt als niet-varend verkocht maar de motor is nog aanwezig. Uiteraard is keuring van het onderwaterschip toegestaan. Laatste hellingbeurt/keuring is in 2015 geweest.
Graag laten wij u deze fijne woontjalk zien, belt u ons voor een afspraak?
Indeling:
Entree via stuurhut: ± 1.92 x 1.93 m.; roef met vast 2-persoonsbed: ± 3.85 x 3.20 m. incl. kasten en bij bed rondlopend; gang in open verbinding met roef: ± 1.56 x 0.70 m.; woonkamer inclusief open keuken: ± 8.20 x 3.40 m.; werkkamer: ± 2.80 x 2.90 m. incl. vaste kasten; badkamer: ± 1.50 x 3.00 m. met toilet, geiser, wastafel, douche in klein bad en rioolpomp; werkruimte vooronder: ± 1.90 x 3.00 m. (rondlopend en geen stahoogte).
Bijzonderheden:
Naam: IMMANUEL
Casco: Staal
Opbouw: Staal /hout.
Afmetingen: ± 19 x 2,90 meter (opbouw).
Liggeld: ± € 535,- per jaar.
Nutsvoorzieningen: Elektra, telefoon, kabel-tv en riool. Water middels tanks.
Bouwer: Werf in Leeuwarden (1907).
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.

Binnenkant 10 te koop op Botentekoop.nl

Binnenkant 10


Lees meer / minder

Meer informatie: www.jaap.nl

Basisinformatie


Merk: Binnenkant 10
Prijs: 349.500,-
Valuta: Eur
Conditie: Gebruikt
BTW:

Specificaties


Ligplaats: Amsterdam

Meer advertenties van deze aanbieder

Oosterdok 39
Veerdam 1 Tegenover

Laatst bekeken

Binnenkant 10
JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in
© 1996 - 2019 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.