We helpen je graag verder! Bel 020 - 211 10 10

Fentener Van Vlissingenkade 107

€ 498.000,-
56 views
JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM

020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Ga naar de website


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM

020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM

020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Fentener Van Vlissingenkade 107

Prachtig woonschip op centrale locatie in Utrecht
In Utrecht is op een vaste ligplaats in het Merwedekanaal dit stoere woonschip met de naam Linquenda te koop. Zeer centraal gelegen, op gunstige afstand
van onder meer het Centraal Station.
Deze drijvende woning was van oorsprong een varend vrachtschip en is professioneel verbouwd tot een woonschip met luxe en comfort.
Van voor naar achter is deze woonboot ingericht met de volgende ruimtes: berging/werkplaats, slaapkamer 1, gang, badkamer, slaapkamer 2, toilet, eetkamer, open keuken, stuurhuis/entree, zitkamer.
De zitkamer bevindt zich in wat van oorsprong de roef was. Indien gewenst kan deze ruimte als derde slaapkamer ingericht worden.
De badkamer is voorzien van een bad, douche en wastafel. De keuken is ruim ingericht met moderne inbouwapparatuur.
Het gehele woonschip ademt een scheepse sfeer uit, met onder meer veel fraai gelakt hout en een Russisch lariks vloer.
De verbouwing van de Linquenda is zeer grondig uitgevoerd, met als resultaat een drijvende woning met technische voorzieningen van hoog niveau. Het woonschip is goed geïsoleerd, heeft dubbel glas en het heeft aansluitingen op onder meer elektriciteit, water en gas en is via een eigen rioolpomp aangesloten op de riolering.
Bij het woonschip is de oever ingericht als tuin, met daarin een berging met een oppervlakte van circa 6 m2. Men kan buiten heerlijk vertoeven in de tuin, of op (het dak/dek van) het woonschip.
Langs de diverse woonboten loopt een doodlopende weg die alleen gebruikt mag worden door bestemmingsverkeer. Bewoners kunnen parkeren op de daarvoor bedoelde plaatsen. Aan de andere zijde van de weg bevindt zich het terrein van de Jaarbeurs.
De woonboot heeft een vaste ligplaats van de rijksoverheid, opgenomen in de gemeentelijke Havenatlas. De huur voor de ligplaats bedraagt circa €1.200,- per jaar.
Kortom: wilt u wonen in Utrecht, in een comfortabele woning met veel ruimte binnen en buiten, een woonschip met karakter? Dan is de Linquenda een zeer geschikte keuze!
Een voordeel: bij de koop (eigendomsoverdracht) van een woonboot is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.
De woonboot heeft een inschrijving in het scheepsregister van het kadaster, voor verkrijging van een hypothecaire lening. Gewoonlijk is voor woonboten een hypotheek mogelijk bij de Rabobank, tot 90% van de marktwaarde.
Aan de informatie (waaronder afmetingen en afbeeldingen) in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.
Bij woonboten kan de bepaling van het aantal m2 woonruimte afwijken van woonhuizen. Het aantal m2 is serieus bij benadering vermeld. Serieuze geïnteresseerden zijn welkom om de ruimte zelf te komen ervaren en meten.

Fentener Van Vlissingenkade 107 te koop op Botentekoop.nl

Fentener Van Vlissingenkade 107


Lees meer / minder

Meer informatie: www.jaap.nl

Basisinformatie


Merk: Fentener Van Vlissingenkade 107
Prijs: 498.000,-
Valuta: Eur
Conditie: Gebruikt

Specificaties


Ligplaats: Utrecht

Plaats Utrecht


Meer advertenties van deze aanbieder

Wilde Zwaan 15
Jachthavenweg 20 c

Laatst bekeken

JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM

020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.
Ga naar de website


Extra

© 1996 - 2018 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.