Jaagpad West 16
€ 439.000,-

Jaagpad West 16

€ 439.000,-
JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Jaagpad West 16

Omschrijving Grote woonark op prachtige locatie met breed water in Maastricht
In Maastricht is deze uitzonderlijk ruime woonark te koop, met meer dan 270 m2 woonoppervlakte, met het gevoel in de natuur
te wonen, op circa 10 minuten lopen naar de binnenstad.
Wilt u genieten van het buiten wonen, met watervogels als buren, staren over het water, vissen vanuit uw woonkamer, vertoeven in de tuin? En dat allemaal in de stad? Dat kan in deze fantastische woonark aan het Jaagpad West in Maastricht.
Deze in 2007 gebouwde woonark heeft afmetingen van maar liefst 24 x 6 meter, met twee woonlagen en daarboven een zolder.
De woonlaag op entreeniveau is ingericht met een woonkamer, open keuken, toilet, slaapkamer, badkamer en bergruimte.
Via een vaste trap is een woonlaag beneden bereikbaar, met vier slaapkamers en twee bergruimtes. Er zijn mogelijkheden om daar een toilet en een badkamer te maken.
Helemaal boven, onder het schuine dak, bevindt zich een hoge zolder over de gehele oppervlakte van de ark, te bereiken via een vaste trap.
De ark werd nieuw gebouwd in 2007. Op een degelijk betonnen casco met een staalconstructie werd een houtskelet opbouw gebouwd. De betonnen bak en de staalconstructie werden gebouwd door het gerenommeerde bedrijf Hercules.
Bij het ontwerpen en bouwen werd aandacht besteed aan het gebruik van onderhoudsvriendelijke materialen. Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van slagvaste, brandvertragende, kunstof gevelplaten en ook de kozijnen zijn van kunststof. De stalen constructie van het dak is voorzien van Unidek elementen met daarop gecoate metalen dakpanplaten, dubbellaags en geluid-isolerend.
De woonark heeft een betonnen casco en hoeft dus niet periodiek naar een werf voor onderhoud.
Op de oever is een perceel van circa 175 m2 in gebruik, grotendeels als tuin. De tuin is ingericht met groen en een deel met verharding als terras. Op het perceel is een deel van de ruimte bruikbaar als parkeerplaats. Bovendien is er parkeerruimte langs de weg.
Aan de waterzijde is een terras op woonkamerniveau aanwezig, via grote schuifpuien te bereiken vanuit de woonkamer, de keuken en de slaapkamer. Daar heeft u een fraai uitzicht over het brede water en kunt u genieten van de watervogels die u zwemmend gezelschap houden. En wilt u erop uit om varend uw vakantiegevoel voort te zetten? Dat is prima mogelijk, met een recreatievaartuig dat u aan de ark kunt afmeren.
Het Jaagpad West is een rustige doodlopende weg. De overkant van de weg is steile onbewoonde grond met veel groen. De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van onder meer winkels, scholen en recreatievoorzieningen. De binnenstad van Maastricht is prima bereikbaar. Lopend kunt u er in zo'n 10 minuten zijn. Ook uitvalswegen in diverse richtingen bevinden zich op gunstige afstand.
De woonark is aangesloten op aardgas, leidingwater en elektriciteit. Via een eigen rioolpomp (gereviseerd in 2018) wordt afvalwater geloosd naar de gemeentelijke riolering. De ark heeft centrale verwarming met een Nefit Ecomline HR ketel. Voor warm tapwater is er een 80 liter boiler.
De woonark ligt op een vaste ligplaats van de gemeente Maastricht, in het water van de Zuid-Willemsvaart. Deze vaart is een kanaal waarvan het waterniveau niet of nauwelijks varieert.
De aan de gemeente te betalen kosten bedragen tussen circa € 830,-- en € 1.100,-- per jaar. Vooralsnog zal dit bedrag op termijn op laag niveau gesteld worden.
Het gebruik van de ligplaats is voortdurend en kan worden voortgezet door volgende eigenaren.
Kortom, een uitzonderlijk grote woonark, met veel binnen- en buitenruimte, om heerlijk te genieten van het water, de natuur en de stad.
Heeft u interesse in deze woonark, wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een bezichtiging? Neemt u dan contact op met de verkopende woonbotenmakelaar.
De woonark kan op naam ingeschreven worden in het scheepsregister van het kadaster, voor verkrijging van een hypotheek. Gewoonlijk is een hypotheek mogelijk bij de Rabobank. Bij de verkopende woonbotenmakelaar kunt u informeren naar de mogelijkheden.
Een gunstige bijkomstigheid: bij levering is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.
Aan de informatie (waaronder afmetingen en afbeeldingen) in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.
Bij woonboten is de regelgeving en de bepaling van het aantal m2 en m3 woonruimte veelal afwijkend van woonhuizen. Het aantal m2 en m3 is bij benadering vermeld. Serieuze geïnteresseerden zijn welkom om de ruimte zelf te komen ervaren en meten.

Jaagpad West 16 te koop op Botentekoop.nl

Jaagpad West 16


Lees meer / minder

Meer informatie: www.jaap.nl

Basisinformatie


Merk: Jaagpad West 16
Prijs: 439.000,-
Valuta: Eur
Conditie: Gebruikt
BTW:

Specificaties


Ligplaats: Maastricht

Meer advertenties van deze aanbieder

Broekermeerdijk 19 ws
Bouwnummer 5 0
Stadshaven 10

Laatst bekeken

Jaagpad West 16
JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in
© 1996 - 2019 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.