Keulsekade 374
€ 349.000,-

Keulsekade 374

€ 349.000,-
JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Keulsekade 374

Omschrijving Mooi woonschip op aantrekkelijke locatie in Utrecht
In Utrecht is op een vaste ligplaats in het Merwedekanaal deze woonboot te koop. Wilt u comfortabel wonen op het water, genieten van de
watervogels, buiten zijn en toch in de stad wonen? Dan is dit fraaie woonschip uw kans.
Deze ruime woonboot, met de naam Tinus, is ingericht als comfortabele drijvende woning. Van oorsprong was de woonboot een varend vrachtschip, dat na vele jaren trouwe dienst zorgvuldig omgebouwd werd. Het schip begon een nieuw leven als woonboot die als het ware van alle gemakken voorzien is.
Van voor naar achter is deze woonboot ingericht met de volgende ruimtes:
> Bergruimte in de punt
> Tussenruimte
> Woonkamer met open keuken
> Gang
> Badkamer
> Machinekamer
> Voormalig stuurhuis (op hoger niveau)
> Slaapkamer
De machinekamer kan omgebouwd worden en gebruikt worden als onder meer slaapkamer.
De keuken is een open hoekkeuken, voorzien van onder meer een gaskookplaat, een ingebouwde heteluchtoven, een afzuigkap en een vaatwasmachine.
De betegelde badkamer is ingericht met een douche, een wastafel en een toilet. Tevens is er ruimte voor een wasmachine.
De slaapkamer is gesitueerd in wat oorspronkelijk de roef van het schip was. Een nu grote slaapruimte, waarin voor het gemak een toiletruimte aanwezig is.
De Tinus is een karakteristiek woonschip, met nog vele authentieke details. Een schip om te genieten, naar muziek luisteren bij de houtkachel in de woonkamer, een boek lezen op de bank in de voormalige stuurhut, mijmeren aan dek.
Bij het woonschip is de oever ingericht als tuin, met groen en terrasruimte. U kunt daar heerlijk verblijven, naar keuze in de zon of schaduw. Een deel van het terras is overdekt, zodat ook als er een buitje valt u nog droog buiten kunt zitten.
De Keulsekade is ter plaatse ingericht met ligplaatsen voor woonboten. De rustige weg wordt met name gebruikt door fietsers.
De ligplaats bevindt zich op een gunstige locatie in de gemeente Utrecht. In een mum van tijd kunt u het centraal station bereiken. Ook met de auto kunt u alle kanten op, de snelwegen A2, A12 en A27 zijn goed bereikbaar.
De woonboot heeft een vaste ligplaats in het Merwedekanaal, ingetekend in de gemeentelijke Havenatlas, met een ligplaatsvergunning van onder meer de gemeente en een huurovereenkomst van de rijksoverheid (het Rijksvastgoedbedrijf RVB). Jaarlijks wordt aan het RVB een bedrag van circa € 1.400,-- betaald. Vanzelfsprekend kan het gebruik voortgezet worden door volgende eigenaren.
De woonboot is als registergoed op naam te stellen in het scheepsregister van het kadaster, voor verkrijging van een hypothecaire lening. Een hypotheekaanvraag is mogelijk bij de Rabobank. Voor actuele mogelijkheden kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar.
Kortom: wilt u wonen in Utrecht, in een comfortabele woning met de charme van een karakteristiek schip? Dan is de Tinus een zeer geschikte keuze!
Een belangrijk voordeel: de woonboot wordt vrij-op-naam geleverd, er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd en de kosten voor levering komen voor rekening van de verkoper.
Aan de informatie (waaronder afmetingen en afbeeldingen) in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.
Bij woonboten, specifiek bij een woonschip zoals de Tinus, kan de bepaling van het aantal m² woonruimte afwijken van woonhuizen. Het aantal m² is serieus bij benadering vermeld. Serieuze geïnteresseerden zijn welkom om de ruimte zelf te komen ervaren en meten.

Keulsekade 374 te koop op Botentekoop.nl

Keulsekade 374


Lees meer / minder

Meer informatie: www.jaap.nl

Basisinformatie


Merk: Keulsekade 374
Conditie: Gebruikt
Prijs: 349.000,-
Valuta: Eur
BTW:

Specificaties


Ligplaats: Utrecht
Pagina Afdrukken

Meer advertenties van deze aanbieder

Vrije Kavel 0
Veerdam 1 Tegenover
Groenpootruiter 65

Laatst bekeken

Keulsekade 374
JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in
© 1996 - 2019 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.