Graag even aandacht voor jouw privacy

Om je een goede website te bieden, waarbij wij ons botenaanbod, watersportnieuws en advertenties op jouw interesses zijn afgestemd – maken wij gebruik van cookies en persoonsgegevens. Jouw privacy is belangrijk. Daarom gaan wij zorgvuldig met deze gegevens om en selecteren we onze partners met zorg.

Lees onze privacy statement en of ons cookiebeleid hoe we dit doen.

Nigtevechtseweg 176 Ws
€ 539.000,-

Nigtevechtseweg 176 Ws

€ 539.000,-
JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Nigtevechtseweg 176 Ws

Uitgelezen kans om prachtig landelijk te wonen midden in de Randstad!
In het mooie plaatsje Vreeland, gemeente Stichtse Vecht aan de rand van het Gooi, gelegen tussen Amsterdam en Utrecht in de rivier
de Vecht bieden wij het huidige woonschip HOOP OP ZEGEN (stalen casco) aan maar er is ook reeds een vergund nieuwbouwplan beschikbaar voor een nieuw te bouwen watervilla (betonnen casco) van 18 x 6 meter dubbellaags!
Vreeland is omringd door diverse plassen zoals de Loosdrechtse en de Kortenhoeftse Plas. Dus volop waterrecreatie. Ook lopen er unieke en prachtige fietsroutes door de nabije dorpen en landerijen.
De centrale ligging waarborgt een goede bereikbaarheid ten opzichte van de uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Ook o.a. voorzieningen als kinderopvang, scholing en sport zijn in de buurt.
Stations in de buurt zijn te vinden in Weesp en Breukelen.
En dat alles gelegen aan ± 313 m² eigen grond en water! Afmeren van een plezierboot is toegestaan. Echt een unieke kans om uw droom waar te maken.
Het huidige schip is goed bewoonbaar (± 55 m2 woonoppervlakte). Het woongedeelte heeft veel lichtinval door de dakramen en een open keuken. Drie slaapkamers waarvan de ouder slaapkamer direct in de stuurhut, een ruime slaapkamer (voorheen 2) en een kleinere slaapkamer in het vooronder (geen stahoogte).De badkamer heeft een ruim hoekbad, wastafelmeubel en opstelling wasmachine/droger. In het schip ligt een grotendeels hardhouten vloer.
Het nieuwbouwplan dat reeds vergund is door de gemeente, betreft een watervilla met 2 verdiepingen met de riante afmetingen van 18 x 6 meter (± 200 m2 woonoppervlakte). Naast de sfeerimpressies die u aan het einde van de fotoreeks ziet, is er een zeer uitgebreide technisch bestek/offerte beschikbaar voor de volledige afbouw en het aansluiten op locatie. Richtbedrag € 360.000,-. Op verzoek sturen wij u deze documentatie graag en lichten wij uw e.e.a. toe als dat wenselijk is.
NB: het weergegeven nieuwbouwplan is eigendom van Waterlely Arkenbouw te Lelystad.
Bel ons voor een afspraak; wij horen graag van u!
Indeling (huidige schip):
Entree via stuurhut: ± 3,61 x 2,95 m. met vast 2-pers bed omlijsting + entree naar beneden; tussenhal open: ± 2,88 x 1,06 m. excl. kasten met deur naar machinekamer + deur naar badkamer; badkamer: ± 2,70 x 2,38 m. met hoekbad, wastafel, toilet en aansluiting wasmachine/droger; woonkamer en keuken: ± 5,99 x 4,42 m.; tussenhal: ± 4,40 x 1,10 m. excl. kasten; slaapkamer: ± 4,33 x 2,65 m. (voorheen 2 kleine kamers); vooronder rondlopend (klein kamertje, stahoogte ± 1,72): ± 4,02 x 2,17 m.; machinekamer: ± 2,15 x 4,40 m. met doorgang naar achteronder: ± 1,96 x 4,40 m. (geen isolatie, authentiek, geen stahoogte - ± 1,30 m.)
Bijzonderheden:
Naam: HOOP OP ZEGEN
Casco: staal (nieuwbouw: beton).
Opbouw: staal (nieuwbouw: Western Red Cedar).
Afmetingen: ± 15,70 x 3,50 meter – opbouw (nieuwbouw: 18 x 6 meter).
Liggeld: ± € 945,- per jaar (2019).
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, kabel-tv en riool. Gas middels gastank.
Bouwer: Werf te Franeker.
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.

Nigtevechtseweg 176 Ws te koop op Botentekoop.nl

Nigtevechtseweg 176 Ws


Lees meer / minder

Meer informatie: www.jaap.nl

Basisinformatie


Merk: Nigtevechtseweg 176 Ws
Prijs: 539.000,-
Valuta: Eur
Conditie: Gebruikt
BTW:

Specificaties


Ligplaats: Vreeland

Meer advertenties van deze aanbieder

Conradkade 95
Wittenburgergracht 22

Laatst bekeken

JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in
© 1996 - 2019 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.