Richard Wagnerlaan 134
€ 449.000,-

Richard Wagnerlaan 134

€ 449.000,-
JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Richard Wagnerlaan 134

in de wijk Oog in Al. Op de oever is een tuin in gebruik, gelegen aan een pad dat niet bedoeld is voor autoverkeer.
De ark heeft twee woonlagen. De entree bevindt zich op de bovenste woonlaag. Vanuit
de entree/hal is linksaf een woonkamer met open keuken bereikbaar. Naar rechts is een eerste slaapkamer gesitueerd, met daaraan een badkamer met wastafel en douche. Tevens zijn vanuit de hal een toilet en een technische ruimte bereikbaar.
Vanuit de hal is via een vaste trap een woonlaag beneden te bereiken. Daar bevinden zich aan de beide uiteinden van de ark twee slaapkamers, waarmee het totaal op vijf slaapkamers komt. De woonlaag beneden heeft tevens een gang en bergruimtes. Een extra ruimte is aanwezig, die prima geschikt is om er een tweede badkamer te maken.
De oever is ingericht als tuin met een oppervlakte van circa 130 m2. Bij de tuin bevinden zich diverse terrassen. Ook aan de waterzijde zijn er terrassen, onder meer een drijvend terras dat via de benedenruimte te bereiken is.
Het is mogelijk bij de woonark een recreatievaartuig af te meren. Vanaf de ligplaats is het Merwedekanaal te bereiken en verder onder meer de Oude Gracht en de singels.
Met de fiets is in 10 minuten het centrum van Utrecht te bereiken. Ook zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer. In de straat en de aangrenzende straten is gratis parkeergelegenheid. De snelwegen A2, A12 en A 27 zijn goed bereikbaar.
In de buurt zijn allerlei voorzieningen aanwezig, onder meer scholen en winkels. En bijvoorbeeld het zwembad Den Hommel bevindt zich op loopafstand.
De woonark is enkele jaren geleden ingrijpend verbouwd. De huidige bewoners waren niet in de gelegenheid de verbouwing geheel te voltooien. Een nieuwe eigenaar (een handige klusser of in te schakelen aannemer) kan de spreekwoordelijke technische puntjes op de i zetten.
De woonruimtes worden comfortabel verwarmd door centrale verwarming met een Remeha Avanta combiketel. De ark is goed geïsoleerd. Op het dak zijn een zonneboiler en 12 stuks zonnepanelen geïnstalleerd.
De ligplaats is een vaste ligplaats van de gemeente. Voor het gebruik wordt circa € 700,- per jaar betaald.
Deze woonark is ingeschreven in het schepenregister van het kadaster, voor verkrijging van een hypotheek. Gewoonlijk is een hypotheek mogelijk bij de Rabobank. Bij de verkopende woonbotenmakelaar kunt u informeren naar de mogelijkheden.
Een gunstige bijkomstigheid: de woonark wordt geleverd vrij op naam.
Kortom, een ruime woonark, met veel binnen- en buitenruimte, op een rustige locatie in Utrecht.
Heeft u interesse in deze woonark, wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een bezichtiging? Neemt u dan contact op met de verkopende woonbotenmakelaar.
Aan de informatie (waaronder afmetingen en afbeeldingen) in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.
Bij woonboten is de regelgeving en de bepaling van het aantal m2 en m3 woonruimte veelal afwijkend van woonhuizen. Het aantal m2 en m3 is bij benadering vermeld. Serieuze geïnteresseerden zijn welkom om de ruimte zelf te komen ervaren en meten.

Richard Wagnerlaan 134 te koop op Botentekoop.nl

Richard Wagnerlaan 134


Lees meer / minder

Meer informatie: www.jaap.nl

Basisinformatie


Merk: Richard Wagnerlaan 134
Conditie: Gebruikt
Prijs: 449.000,-
Valuta: Eur
BTW:

Specificaties


Ligplaats: Utrecht
Pagina Afdrukken

Meer advertenties van deze aanbieder

De Noord 126
Jaagpad West 16
De Hoef Oostzijde 103

Laatst bekeken

JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in
© 1996 - 2019 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.