Soestdijksekade 823
€ 300.000,-

Soestdijksekade 823

€ 300.000,-
JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Soestdijksekade 823

OPEN HUIS ZATERDAG 23 NOVEMBER 2019 TUSSEN 14.00 EN 14.45 UUR!
Om drukte te voorkomen verzoeken wij u vriendelijk om een aparte afspraak te maken.
EEN HEERLIJKE GOED VERZORGDE WOONARK VAN TWEE VERDIEPINGEN
LANGS DE VENTWEG AAN DE SOESTDIJKSEKADE MET MAAR LIEFST 5 SLAAPKAMERS. RIANT EN RUSTIG WONEN MET EEN INSTANT VAKANTIEGEVOEL EN TOCH VLAKBIJ ALLE BELANGRIJKE VOORZIENINGEN EN OP LOOPAFSTAND VAN HET ZUIDERPARK.
Deze zeer nette woonark is altijd netjes bijgehouden en recent nog geschilderd aan de buitenzijde. Dit schilderwerk verleent deze woonark ook zijn zonnige uiterlijk. Tevens is de voortuin gesitueerd op het zuiden wat het een heerlijke plek maakt om buiten te zitten.
Indeling:
De entree van de woonark is op straatniveau en kan zeker statig genoemd worden. De hoge hal (3,47m hoog) geeft goed overzicht over de verdiepingen. De bovenste verdieping is te bereiken met een 6-treeds trap. Aan de rechterzijde bevindt zich de ruime woonkamer (4,53m x 6,83m) met prachtig uitzicht over het vaarwater. De woonkamer is voorzien van een authentieke stenen open haard en airco. De half gesloten keuken (2,40m x 3,00m) is voorzien van veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koel-/vriescombinatie, oven, gaskookplaat en afzuigkap.
Tegenover de entree bevinden zich het toilet en een vaste kast met wasmachineaansluiting. Daarnaast bevindt zich de badkamer met douche, wastafel en bad. Het bad bevindt zich op dit moment onder de vaste kasten die in de badkamer zijn ingebouwd. Aan de linkervoorzijde is de eerste slaapkamer (4,20m x 2,71m) gesitueerd. Deze is ook voorzien van een wastafel.
De onderste verdieping kan ook bereikt worden met een 6-treeds trap. Hier bevinden zich maar liefst 4 slaapkamers van ca. 10m2, 9m2, 10m2 en 14m2 met voldoende licht door de strategisch gesitueerde ramen. Onder de entree bevindt zich een grote opbergruimte en in de hal bevinden zich nog 2 vaste kasten waar de pomp, CV-ketel en meterkast gesitueerd zijn. De eerste slaapkamer beneden is ook nog voorzien van vaste kasten.
Om de woonark zit een zeemrand van ca 1,10m en voor de woonark bevindt zich nog een betegelde voortuin van ca. 53m2 op het zuiden, met een houten berging (2,62m x 2,42m). Op loopafstand van het Zuiderpark, winkelcentrum Leyenburg, openbaar vervoer, diverse scholen en sportverenigingen en tevens op fietsafstand van het strand van Kijkduin.
Laat u verrassen door deze ruime woonark en het instant vakantiegevoel dat u erbij cadeau krijgt en kom snel bezichtigen!
Bijzonderheden:
* Beton casco bouwjaar 1986;
* Geen overdrachtsbelasting of andere bijkomende kosten!
* Vijf slaapkamers;
* Voorzien van een geldige ligplaatsvergunning;
* Rioolpomp Homa bjr. 2017;
* CV Bosch bjr. 2008;
* Elektra; 6 groepen en 1 aardlekschakelaar;
* Houten kozijnen met dubbel glas;
* Houten vrijstaande berging ca 6m2;
* Betegelde voortuin van ca 53m2;
* Zeemrand om gehele woonark van ca 1,10m breed;
* Voldoende parkeergelegenheid op de kade voor de woonark;
* De woonark is voorzien van alle walaansluitingen en aangesloten op de riolering.
Verkoopcondities;
* Oplevering in overleg
Wenst u rust en privacy zonder overlast van buren? Kies dan voor wonen op het water! U koopt de ark vrij op naam (v.o.n.) d.w.z. geen overdrachtsbelasting, notariskosten of verdere bijkomende kosten. Wel is er sprake van liggeld ca. € 257,40 per half jaar.
Al onze makelaars zijn zelfstandig ondernemer. Daarom verzoeken wij u voor specifieke informatie over deze woonark contact op te nemen met onze woonark specialist Armin Streekstra.
DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen heeft ruime ervaring met het financieren van woonarken. Voor meer informatie met betrekking tot het financieren, het verkrijgen van de juiste vergunning, benodigde verzekeringen en eventueel brandmerken van de woonark, neem contact op met onze afdeling hypotheken. Let op voor de aanschaf van een woonark is minimaal 10% eigen geld noodzakelijk.
Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.
Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie is en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Soestdijksekade 823 te koop op Botentekoop.nl

Soestdijksekade 823


Lees meer / minder

Meer informatie: www.jaap.nl

Basisinformatie


Merk: Soestdijksekade 823
Conditie: Gebruikt
Prijs: 300.000,-
Valuta: Eur
BTW:

Specificaties


Ligplaats: 's-gravenhage
Pagina Afdrukken

Meer advertenties van deze aanbieder

Schutteheide 1 259
Silodam 464
Bloklaan 22 a-Eg 18

Laatst bekeken

Soestdijksekade 823
JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in
© 1996 - 2019 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.