Graag even aandacht voor jouw privacy

Om je een goede website te bieden, waarbij wij ons botenaanbod, watersportnieuws en advertenties op jouw interesses zijn afgestemd – maken wij gebruik van cookies en persoonsgegevens. Jouw privacy is belangrijk. Daarom gaan wij zorgvuldig met deze gegevens om en selecteren we onze partners met zorg.

Lees onze privacy statement en of ons cookiebeleid hoe we dit doen.

Utrechtsestraatweg 110
€ 385.000,-

Utrechtsestraatweg 110

€ 385.000,-
JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Utrechtsestraatweg 110

Omschrijving Thuis een vakantiegevoel hebben, dat kan in deze ruime en vrij gelegen woonark nabij Utrecht.
Met de zomer voor de deur betekent dit; heerlijk uitkijken over het water en genieten van de
watervogels die voorbij zwemmen. In een bootje naar het centrum van Utrecht varen of eventueel zelfs een hengeltje uitgooien.... Bij de gedachte alleen droom ik al weg, jij ook?
Deze ruime woonark met twee woonlagen is gelegen aan de Utrechtsestraatweg in Nieuwegein, op een steenworp afstand van Utrecht. De stad is goed bereikbaar met de fiets, auto of bus, die bijna voor de deur stopt. Gratis parkeren is mogelijk langs de weg.
De ark is praktisch en speels ingericht, met niveauverschillen en een totaal van vier slaapkamers. De indeling van de woonark is als volgt.
Bij binnenkomst is vanuit de hal naar links de lichte woonkamer bereikbaar, met een open keuken. Vanuit de hal is rechtdoor een badkamer te bereiken en naar rechts een toilet.
De betegelde badkamer is voorzien van twee wastafels, een bad en een douche.
Boven helemaal rechts bevinden zich twee slaapkamers. Eén van deze slaapkamers heeft een logeervide.
Via een trap is vanuit de hal de woonlaag beneden bereikbaar. Daar bevinden zich twee grote slaapkamers, waarvan er één momenteel als werkkamer in gebruik is. Ook is er beneden een technische ruimte die vanuit de gang bereikbaar is.
In de technische ruimte bevinden zich de CV-ketel en de rioolpomp. Deze ruimte wordt tevens benut als berging en om een wasmachine en droger te gebruiken.
Op (of eigenlijk deels in) het dak is een terras gesitueerd, met afmetingen circa 3,60 x 3,50 meter. Daar kun je heerlijk privé buiten vertoeven en is er een fraai uitzicht over het water en het groen op de landtong aan de overzijde.
Een oeverdeel is in gebruik als tuin met een oppervlakte van circa 68 m2. De tuin is ingericht met een deel beplanting en een deel verharding, waarvan een houten deel goed als terras te benutten is. De voordeur van de woonark is goed bereikbaar via een degelijke houten loopbrug.
Op de oever is in de tuin een houten schuur aanwezig, met afmetingen circa 2 x 2,35 meter.
De woonark heeft een betonnen casco en hoeft dus niet periodiek naar een werf voor onderhoud.
De woonboot is aangesloten op aardgas, leidingwater en elektriciteit. Via een eigen rioolpomp wordt afvalwater geloosd naar de gemeentelijke riolering.
Het is mogelijk bij de woonboot een recreatievaartuig af te meren, waarmee u over het Merwedekanaal kunt varen richting het Centrum van Utrecht of door de prachtige omgeving van de Hollandsche IJssel.
Kortom, een bijzondere woonark, met veel binnen- en buitenruimte, in een nautische omgeving waar Merwedekanaal en Amsterdam-Rijnkanaal elkaar kruisen.
Heeft u interesse in deze woonark, wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een bezichtiging? Neemt u dan contact op met de verkopende woonbotenmakelaar.
De woonark is ingeschreven in het scheepsregister van het kadaster, voor verkrijging van een hypotheek.
Een gunstige bijkomstigheid: deze woonboot wordt verkocht op basis van levering V.O.N.
Aan de informatie (waaronder afmetingen en afbeeldingen) in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.
Bij woonboten is de regelgeving en de bepaling van het aantal m2 woonruimte veelal afwijkend van woonhuizen. Het aantal m2 is bij benadering vermeld. Serieuze geïnteresseerden zijn welkom om de ruimte zelf te komen ervaren en meten.

Utrechtsestraatweg 110 te koop op Botentekoop.nl

Utrechtsestraatweg 110


Lees meer / minder

Meer informatie: www.jaap.nl

Basisinformatie


Merk: Utrechtsestraatweg 110
Prijs: 385.000,-
Valuta: Eur
Conditie: Gebruikt
BTW:

Specificaties


Ligplaats: Nieuwegein

Meer advertenties van deze aanbieder

Oosterdok 39
Veerdam 1 Tegenover

Laatst bekeken

JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in
© 1996 - 2019 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.