We helpen je graag verder! 020 - 211 10 10 Vragen? 020 - 211 10 10
Veendijk 17 a-Ws 12
€ 249.000,-

Veendijk 17 a-Ws 12

€ 249.000,-
JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Aangeboden door:

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Veendijk 17 a-Ws 12

Omschrijving Nette woonark op aantrekkelijke locatie in watersportgebied Aangeboden door woonbotenmakelaar Drijvend Wonen Niek van der Sluis EMCI gecertificeerd makelaar/taxateur woonarken en woonschepen 
 Wilt u wonen in Loosdrecht in een fantastisch watersportgebied? Thuiskomen met het gevoel op vakantie te zijn? Dat kan in deze woonark aan de rand van de Loosdrechtse plassen, een watersportomgeving bij uitstek. Deze woonark werd recent grondig verbouwd en is gereed om door de volgende bewoner gedurende zeer vele jaren comfortabel bewoond te worden. Op de vaste ligplaats aan de rand van jachthaven Piet Hein is permanente bewoning toegestaan. De ark is bereikbaar via een steiger langs diverse woonboten en recreatievaartuigen. Vanuit de ark is er zicht op de jachthaven, vanuit de woonkamer en vanaf het balkon en de steiger is er prachtig uitzicht over één van de Loosdrechtse Plassen (de eerste plas). Via het entree is links de woonkamer bereikbaar, met afmetingen circa 7,23 x 3,74 meter. Daarin bevindt zich een open keuken met diverse inbouwapparaten. Vanuit de gang van circa 3,60 x 1,15 meter is de badkamer bereikbaar met afmetingen circa 1,78 x 2,47 meter. Daarin bevinden zich een toilet, een douche en een badkamermeubel met dubbele wastafel. Geheel rechts is vanuit de gang de slaapkamer bereikbaar, met afmetingen circa 4,23 / 3,53 x 3,65 meter (en een vanuit de slaapkamer bereikbaar overdekt terras). Aan de woonkamer bevindt zich een overdekt terras van circa 1,30 x 4 meter. Aan de voordeurzijde is een houten steiger te gebruiken als buitenruimte, met daaraan de mogelijkheid een recreatievaartuig af te meren. Wat wilt u nog meer? Varend over de plassen, of uw vaartocht voortzetten over de prachtige rivier de Vecht? Of 's avonds met een licht briesje in een zeilboot alle zorgen laten verdwijnen, kalmpjes zeilend over het water, zo vanuit uw drijvende woning. Bij de ingang van de jachthaven is parkeergelegenheid. Wilt u dicht bij huis een hapje eten? Dat kan in het restaurant van de jachthaven, met een uitgebreide menukaart. De woonark heeft een betonnen casco en heeft dus geen periodiek onderhoud op een scheepswerf nodig. De ark is recent grotendeels verbouwd door het bedrijf Bootklussers, gespecialiseerd in onder meer het verbouwen van woonarken. Tijdens de verbouwing zijn veel delen van de ark vernieuwd, bijvoorbeeld is er nieuwe red cedar gevelbekleding aangebracht, is de dakbedekking vernieuwd en werd een nieuwe CV-ketel geplaatst. Ook binnen werd veel werk verricht en werd met schilderwerk het geheel opgefrist. Het resultaat is een prima bewoonbare ark, met een fraaie combinatie van red cedar gevels, donkere kozijnen, zinken dakgoten en andere delen en roestvast stalen elementen. De ark is aangesloten op aardgas, drinkwater en elektriciteit. Het afvalwater wordt via een eigen rioolpomp afgevoerd naar de gemeentelijke riolering. 
Bij de koop (eigendomsoverdracht) van een woonboot is geen overdrachtsbelasting verschuldigd. De woonboot heeft een inschrijving in het scheepsregister van het kadaster. Een hypotheekaanvraag is eventueel beperkt mogelijk bij de Rabobank. Voor actuele mogelijkheden kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar. Aan de informatie (waaronder afmetingen en afbeeldingen) in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.

Veendijk 17 a-Ws 12 te koop op Botentekoop.nl

Veendijk 17 a-Ws 12

Lees verder
Sluiten
Meer informatie: www.jaap.nl

Basisinformatie


Merk: Veendijk 17 A-ws 12
Diepgang (m): 0.00
Conditie: Gebruikt
Valuta: Eur
BTW:

Specificaties


Ligplaats: Loosdrecht
Pagina Afdrukken

Aangeboden door:

JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in

Meer advertenties van deze aanbieder

Meerewijck 74
Muidertrekvaart 11
Kleine Koppel 7

Laatst bekeken

Veendijk 17 a-Ws 12
© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.