Westzijde 5 B De Hoef
€ 229.000,-

Westzijde 5 B De Hoef

€ 229.000,-
JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Westzijde 5 B De Hoef

Omschrijving Woonboot met ligplaats in eigendom op fantastische locatie in buitengebied
Het komt zelden voor dat een woonschip aangeboden wordt met een ligplaats in eigendom, op een fraaie locatie aan
de Amstel.
Het woonschip ligt tientallen jaren op deze bijzondere plek in De Hoef, in de gemeente De Ronde Venen. Van oorsprong is het een varend schip, een gemotoriseerde tjalk, met de naam Concordia. Na verloop van jaren werd het schip gebruikt als stil liggende woonboot. Door persoonlijke omstandigheden kon langzamerhand niet op de gewenste wijze voor het woonschip gezorgd worden en raakte het schip in slechte staat van onderhoud.
Het woonschip wordt aangeboden met de ligplaats in eigendom, een belangrijk voordeel. Bij verkoop, uiteindelijk bij levering, zal de betreffende ligplaats als deel van het huidige perceel kadastraal gesplitst worden, waardoor een waterkavel van circa 150 m2 zal ontstaan. Op de ligplaats mag het huidige schip liggen, of een andere woonboot ter vervanging.
Vanaf de weg gezien ligt het woonschip aan de overzijde van het water. In de huidige situatie is het woonschip bereikbaar met een eigen pontje. Aan de overkant is naast het woonschip circa 600 m2 grond beschikbaar, te gebruiken als tuin, op basis van een regeling met de provincie Noord-Holland die eigenaar is van de grond.
De ligplaats bevindt zich in een prachtig gebied, aan de rand van het dorpje De Hoef. Door het dorpje stroomt de Kromme Mijdrecht. Het woonschip ligt in een water dat verbonden is aan de Amstel en de Kromme Mijdrecht.
Voor wie van varen houdt is dit een geweldige locatie. Op het water van de Amstel kun je tot rust komen en diverse mooie locaties bereiken. Een dagje over het water naar Amsterdam is als het ware een fluitje van een cent.
Ook wandelend of fietsend is in de omgeving heel wat moois te zien. Hier woont u in de natuur, met voor het praktische gemak twee plaatsen op de spreekwoordelijke steenworp afstand: Uithoorn en Mijdrecht bevinden zich slechts enkele kilometers verder.
Recent zijn de ligplaatsen in het gebied opgenomen in het bestemmingsplan. Er zijn mogelijkheden voor vervanging van het woonschip. In de regels is aangegeven dat voor een woonboot op die locatie de maximale lengte en breedte 18 en 6 meter bedragen. De hoogtes boven water mogen maximaal een goothoogte van 3 meter en een bouwhoogte van 4 meter zijn.
Op de ligplaats zijn aansluitingmogelijkheden voor elektriciteit, drinkwater en riolering.
Het betreffende waterperceel van de vaart (tussen de Amstel en de Kromme Mijdrecht) is particulier bezit van de verkoper. Het woonschip is als registergoed ingeschreven in het schepenregister van het kadaster. Het ligplaatsdeel van het perceel zal samen met het woonschip in eigendom worden overgedragen en kadastraal op naam gesteld worden.
Het huidige woonschip kan interessant zijn als restauratie-object.
Voor meer informatie, of het maken van een afspraak voor een bezichtiging, kunt u met de verkopende makelaar contact opnemen.
Aan de informatie (waaronder afmetingen en afbeeldingen) in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.
Bij woonboten kan de bepaling van het aantal m2 woonruimte afwijken van woonhuizen. Het aantal m2 is bij benadering vermeld.

Westzijde 5 B De Hoef te koop op Botentekoop.nl

Westzijde 5 B De Hoef


Lees meer / minder

Meer informatie: www.jaap.nl

Basisinformatie


Merk: Westzijde 5 B De Hoef
Prijs: 229.000,-
Valuta: Eur
Conditie: Gebruikt
BTW:

Specificaties


Ligplaats: De Hoef

Meer advertenties van deze aanbieder

Surinamekade 5 D
Amstel 13

Laatst bekeken

Westzijde 5 B De Hoef
JAAP.NL

JAAP.NL

BASISWEG 30
1043 AP AMSTERDAM


020535... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in
© 1996 - 2019 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.