We helpen je graag verder! 020 - 211 10 10 Vragen? 020 - 211 10 10
Cape Cutter 19 Gaffel kotter
€ 22.950,-

Cape Cutter 19 Gaffel kotter

€ 22.950,-
2009
7.20 Lengte (m)
Polyester
14967
Particuliere plaatsing via Speurders
Bert van der Werf Rotterdam

064263... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Aangeboden door:

Bert van der Werf Rotterdam

064263... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Bert van der Werf Rotterdam

064263... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.



Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.





Omschrijving Cape Cutter 19 Gaffel kotter

In prijs verlaagd en te zien bij Tradewind Yachts te Walsoorden Ik bied aan mijn prachtige volledig uitgeruste en prima onderhouden zeilboot met of zonder bijbehorende trailer (met NED kenteken). Voor wie het bootje niet kent zou ik het willen omschrijven als het mooiere en modernere zusje van de Drascombe en Cornish Shrimper. Meer gebruikersinformatie vindt u onder meer op de volgende websites: www.facebook.com/capecutter19 en www.capecutter19association.org.

Het is een geweldig bootje dat qua vormgeving; boegspriet, dubbele fok en gaffelgetuigd grootzeil en zeileigenschappen altijd de aandacht trekt. Met weinig wind alle zeilen bij en bij sterke wind op de fok met een dubbel rif in het grootzeil. Door de vele variaties in zeilvoering is het bootje altijd zo trimmen dat het heel gemakkelijk te zeilen is (bijna als een valkje). De boot (bouwnummer 105) is werfgebouwd bij Honnor Marine en heeft een CE-C keuring (kustwater tot 6fbt en golfen tot 2 m). Door het ophaalbare midzwaard is het vaargebied eindeloos en kan je ermee droogvallen. Van het hedendaagse fonteinkruid heb je weinig last want je trekt het zwaard omhoog en vaart door. Als de schroef vastloopt kan je met de hand via de bun de schroef weer vrijmaken. Het bootje is uitstekend solo te varen hoewel dit natuurlijk niet zo gezellig is. De boot heeft een maststrijk installatie, een zonnepaneel en een zware gelaccu aan boord zodat je lekker autonoom kan varen. Er is ook nog een aansluiting voor een extern zonnepaneel dat je mooi op de zon kan richten. Ten behoeve van de navigatie is een er handige voorziening gemaakt waarmee je een ipad op een navigatieplankje in de kajuitingang kan bevestigen. In de haven zet je het buiskapje omhoog voor de nodige beschutting. Als het regent is er een handige kuiptent aan boord die in no time kan worden opgezet. Mocht je in de haven aan de walstroom willen, wat eigenlijk nooit nodig is, dan zit daartoe een aansluiting in de bakskist. In de kajuit zijn dan 4 stopcontacten beschikbaar. Het v-vormige bed in de punt is een prima slaapplaats voor 1 of 2 personen. Voor een van de hondekooien heb ik wegneembare vulstukken gemaakt waarmee de ruimte tussen de kooi en zwaardkast wordt opgevuld tot een bredere en comfortabele slaapplaats (mijn favoriete plek). Ik heb ondertussen vele jaren plezier gehad van dit bootje en mooie tochten gemaakt. Ook heb ik met veel plezier verbeteringen aangebracht zoals bijvoorbeeld: maststrijkinstallatie, slimme mik, kastinterieurtjes, extra usb stopcontacten, kuiptent etc, etc... Na elke vaartocht heeft de boot in mijn loods gestaan voor kluswerkzaamheden en overwintering. De vraagprijs voor boot inclusief trailer is nu € 22950,- Zonder trailer gaat er € 1500,- van de vraagprijs af. In overleg kan de boot op locatie worden afgeleverd. Neemt u voor een bezichtigingsafspraak contact op met Tradewinds Yachts BV via: -info@Tradewindyachts.nl -0114681127

Cape Cutter 19 Gaffel kotter uit 2009 te koop op Botentekoop.nl.

Cape Cutter 19 Gaffel kotter

Lees verder
Sluiten

Basisinformatie


Merk: Cape Cutter 19
Type: Gaffel Kotter
Lengte (m): 7.20
Breedte (m): 2.20
Diepgang (m): 1.22
Conditie: Gebruikt
Bouwjaar: 2009

Specificaties


Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Multi Knikspant
Besturing: Helmstok
Gewicht (kg): 1475
Kielsoort: Midzwaard
Doorvaarthoogte (m): 7.15
Werf gebouwd:

Motor


Bouwjaar motor: 2009
Soort motor: Buitenboordmotor
Vermogen in PK: 5
Kruissnelheid (in knopen): 5
Inhoud brandstoftank (liters): 12
Aantal accu's: 1

Navigatie & Elektronica


Dieptemeter:
GPS:

Interieur


Aantal hutten: 1

Uitrusting


Anker:
Walstroom aansluiting:
Zonnepanelen:

Tuigage


Aantal masten: 1
Materiaal mast: Hout
Soort tuigage: Gaffelgetuigd
Lieren: Handmatig
Mast strijkinstallatie:
Pagina Afdrukken

Aangeboden door:

Particuliere plaatsing via Speurders Bert van der Werf Rotterdam

064263... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in

Laatst bekeken

© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.